Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2345907

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
BusarnasBuse: du bara gnäller på domarna hela tiden, du fattar inte själv att du i varje match bara koncentrerar dig på domarna, redan innan match så börjar du klaga.

Och vad härjar jag om? Färjestad var bättre och vann guldet, det är ingen åsikt det är fakta.

Sluta var så sur och bitter och ta ut det på andra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2021-2022: Vägen mot SM-GLUDet!
Wilhelmsson: "Färjestad var bättre och vann guldet, det är ingen åsikt det är fakta."

Att Warulfven vann guldet är fakta.
Att Warulfven var bättre är en åsikt.

Det är min uppfattning.

Att Ulfven var bättre i special teams är fakta, men sammantaget Var båda lagen mycket bra och finalen var mycket jämn. Min åsikt är att Luleås försvarsspel var något bättre, förutom då att Warulfvens punktmarkering av Limpans lina var mycket effektiv för Ulfven. Tycker också att vårt anfallsspel var lite giftigare men Warulfvens var effektivare,. Den avgjordes i game seven senare delen av tredje perioden. Där vi slog en puck i ribban och en puck i stolpen, medan Ulfven målade på ett hopslag, följd av två andra mål som var en följd av detta. Först en skicklig vändning när Luleå tryckte på framåt för att kvittera men då släppte på försvaret, därefter en puck i tom kasse.

Som jag läst på hockeyforum för båda klubbarna samt i media har de allra flesta uppfattningen att båda lagen var lika bra. En mindre andel har lagt fram åsikten att Warulfven var bättre, andra att Luleå var bättre.

Men det är åsikter, inte fakta.
Kommentera