Luleå HF

115475 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2346684

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Osj02: Skulle inte tro att han återkommer mer till Luleå utan forts sin karriär i Schweiz iom han är inte purung som hockeyspelare så sett, Tror lite att resandet med flyg satte sina spår fram för allt nu när planet gick sönder och det blev väntan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Ja vi kan nog räkna bort Omark som troligtvis avslutar sin karriär i Schweiz, men nu till det mindre roliga, hur ska Luleå lyckas ersätta spelarna som lämnar? Vi måste ersätta dessa med bättre spelare annars lär vi återigen bli ett lag för mitten av tabellen, ett lag som tar sig till slutspel men orkar inte ta sista steget.

Vi har ingen ungdomsverksamhet som kan leverera spelare för shl, vi har inga aktuella hemvändare heller som det ser ut just nu.

Vi kommer troligtvis inte heller göra satsningar som typ Leksand som värvar vilt, det tråkiga är att det kommer att påverka andra spelare också, att satsningen tog slut, så drar dom också så får vi börja helt om, det kändes verkligen som nu eller aldrig denna gång.

Avgörande match på hemmaplan, fullsatt och en kokande publik .... Men festen kom av sig, vet inte vad Luleå gör fel men något går snett när det verkligen gäller.

Jag räknar kallt med att lepistö är helt borta nu efter omarks besked, orkar EG fullfölja sitt kontrakt?

Vilka spelare ska bära oss nästa säsong?

Har verkligen dåliga vibbar inför nästa säsong, skuggan får gärna bevisa att jag har fel.
Kommentera