Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2347288

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
SDHL och damettan testar att tillåta tacklingar inom damhockeyn kommande säsong. Dock inte nordsydtacklingar men för övrigt blir det tillåtet. Man kan alltså förmoda att nu blir det mer fysiskt framför målen och efter sargerna.

Sverige har internationellt arbetat för detta sedan några år utan att få gehör. Därför går man själva it och testar och kanske kan man då visa att det är OK och få övriga att följa efter.

Jag tycker ju att damhockeyn varit fin och definitivt också med fysisk hockey även om rena tacklingar inte tillåtits. Nu blir det intressant att se hur detta faller ut. Förhoppningsvis blir det tuffare på ett acceptabelt sätt men att vi slipper brutalt fulspel och skador.

Så kan herrhockeyn ta efter...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nu blev det officiellt på hemsidan att Limpan spelar i Schweiz kommande säsong. Man förstår att det blir så, bekvämt och trivsamt för familjen, tågresor till matcherna med mera.

Och vara tacksam för att han kom en säsong och de fantastiska upplevelser han bjudit oss på med mer eller mindre fullsatt Delfin som bevis.

Under säsongen satte han följande rekord för Luleå Hockey:
- Flest poäng i en grundserie: 58 (21+37)
- Flest poäng i ett SHL-slutspel: 17 (4+13)
- Flest poäng totalt på en säsong: 75 (25+50)
- Flest assist i ett SHL-slutspel: 13
- Flest matcher i rad med poäng: 14

Tänk om han sluppit spela med Fröberg och Shinnimin halva säsong innan Bulan hittade rätt med Tyrre och Andreasson - hur höga hade rekorden varit i så fall?

Nu auktioneras matchtröjorna ut och Limpans tröja gick på nio timmar upp till rekordbeloppet 75,000:-, ett bud som lagts av signaturen JahKob, och man anar hamstrar i mossen. Lär bli högre innan den klubbas.
Kommentera