Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2347334

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nu blev det officiellt på hemsidan att Limpan spelar i Schweiz kommande säsong. Man förstår att det blir så, bekvämt och trivsamt för familjen, tågresor till matcherna med mera.

Och vara tacksam för att han kom en säsong och de fantastiska upplevelser han bjudit oss på med mer eller mindre fullsatt Delfin som bevis.

Under säsongen satte han följande rekord för Luleå Hockey:
- Flest poäng i en grundserie: 58 (21+37)
- Flest poäng i ett SHL-slutspel: 17 (4+13)
- Flest poäng totalt på en säsong: 75 (25+50)
- Flest assist i ett SHL-slutspel: 13
- Flest matcher i rad med poäng: 14

Tänk om han sluppit spela med Fröberg och Shinnimin halva säsong innan Bulan hittade rätt med Tyrre och Andreasson - hur höga hade rekorden varit i så fall?

Nu auktioneras matchtröjorna ut och Limpans tröja gick på nio timmar upp till rekordbeloppet 75,000:-, ett bud som lagts av signaturen JahKob, och man anar hamstrar i mossen. Lär bli högre innan den klubbas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Det som spökade för Limpan var incidenten då dem skulle till Karlstad och planet fick fel på ena motorn på Kallax, Han är infernaliskt flygrädd och planet ska störta dom hade visst fått prata med han som sjutton för att få han ens ombord på flighten ned så allvarligt var det!

Limpan kommer inte spela mer i Luleå han är 35år nu sedan 2år på det 37 samt att Geneve lär nog signa på för mer år på ett kontrakt!
Kommentera