Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2347344

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Det som spökade för Limpan var incidenten då dem skulle till Karlstad och planet fick fel på ena motorn på Kallax, Han är infernaliskt flygrädd och planet ska störta dom hade visst fått prata med han som sjutton för att få han ens ombord på flighten ned så allvarligt var det!

Limpan kommer inte spela mer i Luleå han är 35år nu sedan 2år på det 37 samt att Geneve lär nog signa på för mer år på ett kontrakt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BusarnasBuse: Jo, och tidigare Stefan Liv och Lokomotiv Jaroslavl. Inte så lätt att må bra med ideliga flygresor när man är flygrädd. Då är länder som Schweiz, Irland, Belgien, Holland och Danmark att föredra. Och är man hockeyspelare är det ju Schweiz som gäller.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BusarnasBuse: Limpan kommer inte spela mer i Luleå han är 35år nu sedan 2år på det 37 samt att Geneve lär nog signa på för mer år på ett kontrakt!
----------------------------------------------------------------------------------
Lite vemodigt måste jag ändå säga att jag tycker att det är att han inte kan avsluta sin karriär i Luleå. Att besvikelsen efter finalförlusten svider för honom har man all förståelse i världen för. Men så är det för alla spelare i laget, och i synnerhet för oss inbitna och framgångstörstande Luleåsupportrar.

Dessutom har Linus på det ekonomiska planet säkert sitt på det torra flera ggr om redan som det är, så beslutet han tagit, även om vi känt till det några dagar nu,. lägger därför ytterligare sordi på den ganska återhållsamma stämning som rått efter finalförlusten.

Jag tycker faktiskt att han gott kunde ha fortsatt i Luleå, särskilt när man betänker att han ändå är 35 år, och att han sannolikt på sin höjd har 2-3 'bra' år kvar som elitspelare.
Han behöver med allra största säkerhet inte tjäna mer pengar, för han lär vara ekonomiskt oberoende flera ggr om redan nu.
Kommentera