Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2347355

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BusarnasBuse: Limpan kommer inte spela mer i Luleå han är 35år nu sedan 2år på det 37 samt att Geneve lär nog signa på för mer år på ett kontrakt!
----------------------------------------------------------------------------------
Lite vemodigt måste jag ändå säga att jag tycker att det är att han inte kan avsluta sin karriär i Luleå. Att besvikelsen efter finalförlusten svider för honom har man all förståelse i världen för. Men så är det för alla spelare i laget, och i synnerhet för oss inbitna och framgångstörstande Luleåsupportrar.

Dessutom har Linus på det ekonomiska planet säkert sitt på det torra flera ggr om redan som det är, så beslutet han tagit, även om vi känt till det några dagar nu,. lägger därför ytterligare sordi på den ganska återhållsamma stämning som rått efter finalförlusten.

Jag tycker faktiskt att han gott kunde ha fortsatt i Luleå, särskilt när man betänker att han ändå är 35 år, och att han sannolikt på sin höjd har 2-3 'bra' år kvar som elitspelare.
Han behöver med allra största säkerhet inte tjäna mer pengar, för han lär vara ekonomiskt oberoende flera ggr om redan nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Ja, visst känns det vemodigt. Men tacksamt att han ändå gav Luleå ett år. Skräpigt med pandemiskiten. Limpan och Klasen hade ju planerat hem samtidigt men nu blev de separerade ett år. Nå, det är som det är. Hoppas att han och familjen får det bra i Alplandet.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Detta lät ju inte jätte lovande.

Från kuriren: Hur ser du på den situation ni har hamnat i efter hans besked?

– Jag tycker vi ligger bra till, vi har ju många spelare under kontrakt. Vi kommer nog att starta säsongen med sju backar, det betyder att det bara är två backar och två forwards till som ska in, och vi känner inte någon stress. Och utbudet av spelare är större än normalt, så det finns en möjlighet att vi kan få hit någon spelare vi annars kanske inte hade haft en chans på.


Starta med 7 backar under en säsong med CHL? Och 2 forwards in, alltså bara ersätta Andreasson och Omark. 7 backar och 14 forwards under en CHL säsong då.
Kommentera