Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2348816

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Ser att Omark uttalar sig i media om att han åker tillbaks till Schweiz och också förlänger sitt kontrakt där. Har inte följt med i sociala medier men tydligen så får han skit för det valet, det är väl Luleåhjärtat som saknas då kanske. Att bli besviken är ok men det är så jävla uselt att kritisera spelare som gör val man inte själv gillar eller med egen superlogik definierar som ett felaktigt val.
Det är deras liv, om det är pengar eller annat är ointressant, var och en gör sina val utifrån sitt eget bästa och det måste man såklart respektera. Vi har inte alla fakta och heller inte kännedom det som inte är fakta utan ”mjukvara” dvs värderingar och känslor, och vi ska heller inte ha det. Sådana val gör alla, även trollen bakom tangentborden, allt utifrån de valmöjligheter och viljor man själv har. Omark med familj har gjort sitt val och uppenbarligen är Schweiz ett bättre val än Luleå för dem och vi ska inte kleta våra svikna förhoppningar på människan Omark. Ingen bra reklam för oss ”fantastiska” Luleåfans med ett sånt beteende. Omarks liv är hans eget, om det inte inkluderar att spela i Luleå så är det bara acceptera.
Min åsikt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Osj02: Att bli besviken är ok men det är så jävla uselt att kritisera spelare som gör val man inte själv gillar eller med egen superlogik definierar som ett felaktigt val.
------------------------------------------------------------------------------
Sorry jag ser nu att du skrev 'gör val som MAN själv nte gillar, inte HAN själv inte gillar.
Det blev lite grann av syftningsfel från min sida.

I övrigt står jag för all vad jag nyligen skrev.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Osj02: Ser att Omark uttalar sig i media om att han åker tillbaks till Schweiz och också förlänger sitt kontrakt där.Har inte följt med i sociala medier men tydligen så får han skit för det valet, det är väl Luleåhjärtat som saknas då kanske.Att bli besviken är ok men det är så jävla uselt att kritisera spelare som gör val man inte själv gillar eller med egen superlogik definierar som ett felaktigt val.
------------------------------------------------------------------------------
Menar du att Omark valt att spela i Schwitz även fast han egentligen inte vill själv det?!?
Det kan du väl ändå inte på fullt allvar mena !??

Han har valt att spela i Schwiz för att säkert tjänar typ minst 5 ggr så mycket som han skulle ha haft i Luleå.
Detta fast han garanterat inte är i 'behov' av pengarna.

Men däremot har han säkert(med full rätt ska tilläggas) kommit fram till den bistra insikten att han 'aldrig' kommer vinna det där efterlängtade (uteblivna) SM-Guldet med Luleå..

Just därför lämnar han nu efter 1 ynka säsong.

Men vill du 'intala dig själv' något annat så är du i din fulla rätt att göra det.

Och att det där med flygrädslan egentligen skulle ha nån direkt inverkan på hans val, det ger jag inte heller speciellt mycket för...

Under hans år i KHL var han säkert tvungen att flyga bra mycket längre sträckor än blivit 'tvungen' till under hans korta sejourer här i Sverige...
Vad säger det egentligen??...

Är det inte dags att ta av silkesvantarna nu??
Men Linus Omark är väl helig, så därför ska han väl alltid behandlas med silkesvantar?...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Osj02: Håller med du. Känner bara tacksamhet över att Limpan valde att komma hem och ge allt under ett år för att Luleå skulle få en härlig hockeysäsongen och även om vi inte avgjorde utan i stället förlorade SM-finalens game seven i slutet av tredje perioden, gav han allt han kunde säsongen igenom. Och hockeyn i Luleå säsongen 2021-2022 levde upp fantastiskt och att Limpan kom hem detta år hade stor betydelse för det. Återigen, tack för det, Linus Omark!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Osj02: Problemet är bara att Limpan inte tar bladet ur tungan och säger som det är istället, För det han gör skapar mer frustration och irritation över hur han gör i situationen!

Hade han sagt rakt ut fine det blir bara detta år i Luleå sedan drar jag tillbaka ned till Schweiz men han sitter och förhalar det hela tills efter säsongen, vet att dem tog beslutet redan runt Jul att återvända ned till Schweiz kommande säsong men detta är lite Limpan i ett nötskal tyvärr!
Kommentera