Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2352411

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Iceman99: Njae. NSD har ju en lång historik att syna LHF kritiskt och tar upp samma tema gällande LHF och Skaik i den länkade artikeln här under.
Jag har inte läst skaiks årsredovisning men lite märkligt att man går lika mycket plus som Luleå. Det skiljer ju en aning i antalet betalande publik under året. Undestatement.
Sen vet jag inte om alla andra klubbar sanerade ekonomin p samma sätt som LHF? Tror att tex Öret värvade betydligt mer och dyrare framför allt det första året? Lite tunnare resultat på flera klubbar om jag inte läst fel i riksblaskorna? FBK mkt plus tack vare stor hall och långt slutspel ooch frölunda med. Men sen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: NSD konstaterar bara hur mycket coronastöd som utgick till Luleå,
artikeln var inte direkt kritisk till det eller hur? Savonen tvingas givetvis ifrågasätta den egna föreningen men artikeln handlar egentligen om SHL och samtliga föreningars värdegrunder eftersom all lirar efter samma visselpipa.

Då det gäller försäljning av unga spelare till NHL påverkar det givetvis resultatet positivt. Unga spelarna som försvinner till NHL är oftast inga publikmagneter under säsongen. Tycker att Skellefteå AIK över tid lyckats mycket bra med att utveckla dels egna talanger med även andras och det märks inte minst detta år i resultaträkningen. Förstår att ni Luleå supportrar tycker det är surt när er publikmagnet Omark försvann till en ännu större pengapåse utan att ni fick en spänn för det.
Kommentera