Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2352414

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Välkommen hit, pyts! Bra folk är trevliga tillskott och din eleganta avatar där Tyrre tar hand om en Apa på fint sätt lovar gott!

Personligen brukar jag inte följa silly season så nära eftersom jag som regel haft massor av icke brådskande jobb som fått vänta till sista matchen för oss spelats på våren, men många är ju intresserade förstås. Senaste åren har ju Skuggan, Bulan och de andra varit snabbt klara då de arbetat fint under säsong och strax efter sista match kunnat presentera kommande lag. Men, som du säger, årets silly blir annorlunda med anledning av KHL-kollapsen så vi får vänta och se. I vilket fall tror jag att vi har målvakter och backuppsättning - Sellgren presenteras väl snart hoppas man - som kan Bulanhockeyn och vi kommer att slippa en inledning med 5 torsk på 6 första matcherna.

Men visst är det lite hetsande att läsa hur lag efter lag förstärker dyrt och snabbt. Hoppas de våra har rätt strategi i år.

Trevlig fortsatt sommar!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Tack :)
Trevligt forum att vara inne i detta.
Jag skulle kanske ha förtydligat att jag har fullt förtroende för att Skuggan och Engman hittar vad man söker och att vi har ett rejält slagkraftigt lag när det drar igång i höst. Sen pengar över att förstärka ytterligare om man ser att nåt saknas när vi spelat ett tag. Junisar lär få chansen under CHL och början av seriespelet och det är en helt rimlig strategi kan jag tycka.
Jag tycker det känns lugnt att vänta ut spelarna som "blir över" i år och det kan visa sig att det var en bättre taktik just år än att sopa hem stjärnor tidigt.
Jag lär väl få annat att tänka på i sommar, men har ett getöga på sillyn på lite olika ställen.
Ha det gott
Kommentera