Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2352389

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Hej.
Första inlägget. Har i och för sig kollat här d och då.
Vi väntar ju på nyförvärv. Många namn har nämnts som ska slåss om de sista platserna i NLA. Nån går kanske till KHL trots allt. Sen ett gäng som SHL-klubbarna får slåss om med Liiga-klubbar mfl.
Såg härom dan att ett nytt namn dök upp. Tydligen ska Michael Frolik få gå från Lausanne. Rätt ålderstigen men hyfsat vass. Vet inte ett dugg ifall han är nåt för oss men kan ju dyka upp i SHL i vinter?
Simpelt j-a EP-scoutinginlägg man inleder sin karriär här med.
Ha en fortsatt fin helg!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Välkommen hit, pyts! Bra folk är trevliga tillskott och din eleganta avatar där Tyrre tar hand om en Apa på fint sätt lovar gott!

Personligen brukar jag inte följa silly season så nära eftersom jag som regel haft massor av icke brådskande jobb som fått vänta till sista matchen för oss spelats på våren, men många är ju intresserade förstås. Senaste åren har ju Skuggan, Bulan och de andra varit snabbt klara då de arbetat fint under säsong och strax efter sista match kunnat presentera kommande lag. Men, som du säger, årets silly blir annorlunda med anledning av KHL-kollapsen så vi får vänta och se. I vilket fall tror jag att vi har målvakter och backuppsättning - Sellgren presenteras väl snart hoppas man - som kan Bulanhockeyn och vi kommer att slippa en inledning med 5 torsk på 6 första matcherna.

Men visst är det lite hetsande att läsa hur lag efter lag förstärker dyrt och snabbt. Hoppas de våra har rätt strategi i år.

Trevlig fortsatt sommar!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sellgren Calder cup-mästare i natt så nu kanske det kan bli en LHF live om den sämst bevarade heligheten under denna silly? :)
Skuggan bekräftade ju mer eller mindre öppet värvningen på Årsmötet.
Kommentera