Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2352529

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Du överdriver utan att nå något mål. När det gäller olika klubbar kan man alltid leta fram sådant som är speciellt jobbigt för varje klubb. Och sedan gång på gång upprepa det, som var ens önskan att göra den klubbens supportrar så illa man kan. Samtidigt som man skiter fullständigt i allt positivt man kunde dra upp.

Så har du tyvärr uppträtt på flera andras klubbar sidor på hockeysnacket varefter de tröttnat på dig och stängt av dig.

Nu kör du detsamma på Luleås sida och åker på samma reaktion. Att du får ta timeout.

Ditt upprepade gnäll över att vi inte tagit glud efter 1996 - och förmodar du inte i din livstid kommer att lyckas - har besvarats med fakta som visat att första femton åren hade klubben inte ekonomiska möjligheter och att vi överhuvudtaget lyckades hålla oss kvar i Elitserien var en mäktig prestation att glädjas över. Sedan hade vi några år då Rönken nästan nådde fram - med en serieseger, med en final - och nu har Bulan tagit över och vi har varit allt närmare; som regel #1-2 i serien, senast nådde vi game seven om gludet och för två år sedan skulle vi säkert fixat det, om inte slutspelet ställts in.

De flesta utomstående skulle med säkerhet gratulera oss till dessa framgångar. Men inte du inte. Du lyssnar inte på ovanstående sammanställning av fakta utan för dig blir det bara buhu, buhu, det blev inget glud, det har det inte blivit på snart trettio år, troligen blir det aldrig medan vi lever.

Visst var det trist att vi inte vann senast. Men det får man ta som en man, bita ihop, och visa styrka. Att gnälla, klaga och gång på gång återkomma med samma klagomål och gnäll trots att man presenterats fakta som visar att man är fel ute är inte OK. Det är däremot ett uppträdande som karakteriserar troll och vad de vill åstadkomma. Men det är inte välkommet här. Ha en fin sommar.
Kommentera