Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2354948

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Vet inte heller hur det funkar men gissar att när spelaren går till skiljedomstol - som Isac via sin agent ju gjort - sätter det press på Anaheim att komma med ett bättre bud för att de ska komma överens, innan domstolen beslutar vad hans värde är. Men kommer de inte överens innan skiljedomstolen kommit med sitt beslut antar jag att det beslutet måste Isac och Anaheim acceptera.

Vet inte om Anaheim i detta läge kan välja att dumpa honom? Än så länge tror jag att de "äger" rätten att förhandla med honom men skulle de släppa den rätten blir det förstås fritt fram för andra klubbar att lägga bud. Tror att Isac efter sin senaste säsong med hygglig produktion och hans erkänt starka defensiva kompetens utan vidare får andra bud. Men Anaheim är ju en trevlig plats att bo på.

Mitt minne av skiljedomstolar avseende NHL-kontrakt - vet ej om jag har rätt? - är att det vanligen landar i framgångar för spelaren. Det vill säga att han - genom nytt bud av klubben innan skiljedomstolsbeslut alternativ genom skiljedomstolsbeslut - får en klart bättre lön än vad som tidigare legat på bordet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:

Så är det i princip 👍🏻
Kommentera