Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2356686

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Hahaha, vennerpöl har ju säsong efter säsong lyckats tippa sämst av alla som tippar och som regel får man vända upp och ned på hans listor så kommer man närmare sanningen. Apan sist i serien låter ju rimligt.

eltifoso träffade vid tillfälle vennersjö och frågade honom om saken och då framkom det att vennerhav skriver som han skriver i syfte att generera klick på sidan.

Det är förstås en intressant idé. Tabloiderna lever ju väsentligen på annonsintäkter och när någon klickar upp en sida med reklam - fastän klockaren förstås inte bryr sig om reklamen - säljer de dyrt baserat på klicksatsestetik som falskeligen påstås visa hur många som "läst annonsen".

Så Aftontrasan lyfter fram den självutnämnde "experten" vennerhög som petat ihop en samling gallimatias under en klickframkallande rubrik. Och sedan får alla som läser känna att de är duktigare än "experten". Kanske finns det sådana som blir glada av att känna det. Så man kanske ska se vennergrop som en altruist, en människovän vars främsta syfte är att göra människor glada.

Lasse Anrell, varför slutade du? Efter dig ingen som kan skriva hockey på Trasan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Som vanligt kunniga journalister på Aftonbladet.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Även om han sällan skriver om SPELET ishockey, vill jag nog framhålla Mr Leifby som synnerligen vass och läsvärd i stort sett oavsett ämne. Hans sågning av Ishockeyförbundet och Hockeyettans agerande mot bla Boden och KHK är ju närmast legendarisk.
Kommentera