Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2356732

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Jo, jag blir tvungen ge dig rätt. Leifby är kunnig och underhållande och drar sig inte för att svinga rejält när han upptäckt felaktiga förhållanden bland annat.

Det man kan påpeka är att hans kunnighet sällan är på SHL-nivå utan snarare Division 1-Allsvenskan typ han vet mycket väl hur det är att vara Tingsrydssupporter typ, stå och käka slang och slänga käft. Det där kan han, men visst blir det lite som en bandysupporter och liknande.

Jag skulle väl normalt lyfta och berömma honom men jag är fortfarande sur på när han skulle bevaka Champions Hockey League och använde >90% för att diskutera vilka öl som fanns tillgängliga vid spelplatserna. Det är förstås ett reportage jag gillar, men när allt han hade att säga om CHL var att i Aparenan och några andra arenor var det väldigt lite publik varpå Leifby förklarade CHL dödfött, helt jävla ointressant. Speciellt jämfört med att stå i korvkioskkön i paus när Tingsryd spelar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Hur tror ni de här ska sluta?
Sossarna "stjärtadvokat" -ren olyckshändelse!
Bara en dåre kan väl kalla de där för olyckshändelse...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: CHL-rapporteringen hade jag dålig koll på och förstår din reaktion.
Tänkte mest på att han varit en frisk fläkt för att belysa Ishockeyförbundets ageranden och dess ordförandes brister, liksom genomlysningen av de korrupta affärerna i Hockeyettan.
Lite olika saker kanske.
Kommentera