Luleå HF

115788 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2357334

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Que vadis, Apan?
-------------------------------------------------------------------------------------
Släpp 'apan'.....

Just nu, är det betydligt intressantare att fokusera på vad som händer med VÅRAT 'ganska spetsnaggade' GÄNG inför säsongsstarten.

Så länge Luleå är kvar 'i slutspelet', om det nu blir ett sådant, och det måste vi ju ändå tro på, ger jag blanka fan i hur det går för 'apan'. Om/när Luleå blir utslagna, först då engagerar jag mig, om än Ytterst marginellt, åt, om huruvida det går bra eller dåligt för Skellefteå... För mig är det mer eller mindre egalt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Du behöver acceptera att du inte sätter agendan och beslutar om vad hockeyintresserade får och ska diskutera. Här är ordet tämligen fritt, med vissa förbehåll, och du kan ta upp det som intresserar dig och får kanske svar för att diskutera det ämne du önskar. Att du inte bryr dig om Apan eller eventuellt andra klubbar är din sak men knappast något som vi andra behöver veta.

Du vet ju att ditt sätt att diskutera har inneburit att du gång efter annan blivit avstängd på diverse plank. För närvarande är du inte blockerad här på Luleåsidan och förhoppningsvis blir du det inte framledes heller. Men du måste lära dig av tidigare erfarenheter och tänka över hur du diskuterar för att det ska fungera. Hoppas du lyckas med det.
Kommentera