Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2360245

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och apropos Börje Salming.

Jag gnäller ju ibland på Sanny men måste erkänna att inte sällan har han rätt och är först. Nu föreslår han att Tre Kronor ska pensionera Salmings #21.

Då menar han att samtidigt är det Peters Forsbergs #21 som pensioneras och föreslår att vi hänger på med Lidströms #5 och Sundins #13.

Mycket klokt och jag kan mycket väl tänka mig att det kan bli så.

Men jag är beredd att ta det ett steg längre. Jag skulle gärna sett att #21 pensionerades inte bara i Tre Kronor utan i samtliga svenska landslag OCH i samtliga svenska klubblag dessutom.

Så stor tycker jag att Börje Salming är. Visst är Foppa, Lidas och Sudden enastående spelare och det finns många fler som inte ligger så långt efter typ Näslund, Zäta, Looben och många andra med. Eller tidigare Tumba med flera.

Men om man riktigt förstår hockey förstår man att Börje Salmings insats ligger på en helt annan nivå än alla.

Pensionera tröja #21 i samtliga svenska lag!

Tycker jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Börja Salming gjorde sina bästa landskamper med #5 på ryggen
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Jahaja, då gäller det. 04.00 i natt möter småkronorna US of D i gruppspelet i junis-VM. US of D starkt vinsttippade, men småkronorna kommer väl med Walle med spaden och då är det inte kört förrän det är kört.

Brukar ju vara eventuellt jag, eventuellt Tarasov, eventuellt någon till som följer match. Eventuelt alltså.

Fast igen-kligen ser det ju ut så här i Sveriges grupp:
• Schweiz och Österrike har torskat allt, möter varandra i bottenfinal.
• Tyskland och Sverige ken eventuellt få mötas i match om plats 2-3 i morgon, förutsatt att vi torskat mot US of D i natt. Dessa har redan slagit tyskarna med 5-1.

Sverige har bara mött de enklaste motståndarna och har nu kvar US of D och sedan Tyskland i denna den enklaste av junis-VM-grupper någonsin.

Blir det sol eller pannkaka?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och så konstaterar vi att Boden vunnit mot Hockeyettan och mot svenska hockeyförbundet.

Riksidrottsstyrelsen har tvingat hockeyförbundet att ändra på reglerna med vilka förbundet med rena maffiametoder söktre tvinga Boden till lydnad.

Inte bara för att Boden är nästgårds till Luleå men jag är så in i helvitte besviken på det j-a förbundet och det gör mig glad att de torskar big time, så j-a mycket skit som de ställt till med.

Som t ex att de inte kunnat hålla koll på hockeyligan och SHL som i många år gjort det ena efter det andra för att stänga ligan inklusive stulit till sig en j-a massa TV-miljoner och behandlat de allsvenska lagen som livegna kulis. FY FAN! Eller när samma j-a liga med förbundets stöd tvingade Karlskrona att ruinera sig på 50 miljoner för att bygga läktarplatser ingen ville ha. FY FAN!

Eller när förbundet saboterade svensk damhockey i en j-a massa år. FY FAN!

Eller när de samlade ihop sig till ett j-a korrupt gubbgäng som vanskötte Tre Kronor och hela förbundet där några capo de los capos gjorde vad fan de ville och sket i vilka de var där för.

Plus i år när de är så j-a lama att de inte kan hantera KHL-frågan och sillmjölken Anders Larsson hänvisar till rysk lag. FY FAN!

Ja, fy för sören hur förbundet kollapsat moraliskt och vilka blaha-personer som nu uppför sig hur oklanderligt som helst.

Och i allt detta är det en njutning att se hur Boden spöade dem! HÄRLIGT!
Kommentera