Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2360717

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Fullt i schweiz,
"Vi letar för fullt och hoppas att vi ska hitta rätt inom inte alldeles för länge, säger Luleås vice general manager Ulf Engman till HockeyNews.se."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Det verkar som att Luleå känt sig lite pressade av supportrar nu eftersom det kommer så pass ofta uttalanden om läget och vad man gör. Den silly season-tombola som pågått där spelare aktuella för Europa i första hand önskat plats i Schweiz tycks nu väsentligen över och svårt att tro att så många fler väljer KHL nu. så möjligheterna att landa spelare i SHL ökar nog nu, även om jag inte har någon större koll på vad som finns kvar i vår världsdel tills vidare. Komarov kanske. Mario senare kanske.

Det viktigare fortsatt är väl vad som kan tänkas bli tillgängligt från Nordamerika bland spelare som hoppas komma in på NHL eller AHL/NHL men inte får sådan möjlighet de önskar och därför kan tänka sig komma över till SHL. Men om jag förstår rätt kan det dröja in i september och eventuellt närmare oktober innan det klarnar där. Så i och med att Luleå inte lyckats landa någon spetsforward ännu lutar det kanske mot att det kan, och måste få dröja lite till för att rekrytera så bra som möjligt, och avstå från att chansvärva bara för att.

Man är ju imponerad och kan bara gratulera Pölsan som fick hem Johan Larsson för strax över 300 000 som det verkar. Riktigt lyckat för dem, uppfattar det som bästa rekryteringen något SHL-lag lyckats med denna silly season.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Någon borde väl nappa till slut
Kommentera