Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2369588

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Kan man, redan nu, garantera en full, frisk säsong av Leo så är han tveklöst en drömvärvning. Finns inte mycket annat att klaga på med värvningen tycker jag.

Apropå hans hockeyprofil vs en renodlad sniper, så måste man fråga sig vilken väg vi vill (eller snarare klarar av) att vandra mot guldet. Det här är bara min åsikt, men det finns inget scenario där vi går vinnande från bataljer mot lag som Timrå, om vi ska försöka spela kreativ, offensiv, in-i-kaklet hockey precis som de kommer göra.
Nä, som jag skrev i LHF-forumet: Luleås väg framåt är att förklara utmattningskrig mot resten av ligan. Trötta, ofokuserade och demoraliserade motståndare är lättare att göra mål på. Och Leo passar in i den strategin perfekt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
JohanO: Kloka ord, och tittar man på hur guldet bärgades i våras, så var det inte några snipers som spelade huvudrollen utan tunga pjäser som i ordnade sig i ett spelsätt, kompletterat av en tät målvakt
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
JohanO: Välkommen hit!

Fina och kloka ord av dig, liksom jag sett av vad du skriver och skrivit på det andra forumet.

Ser man över åren har vi haft väldigt stor nytta av nästan alla de finländare som spelat för oss. Några enstaka primadonnor med stor poängproduktion, fast minus i plusminussatsestetiken, har inte fungerat alls. Men de flesta utmärkta kämpande som givit allt de ska och när det gäller spelare med starka NHL-karriärer har de visats otroligt viktiga för vårt spel och jag håller med dig: så blir det nog nu igen! Vi håller tummarna för att han förblir oskadad och då kommer han med stor säkerhet att ta en roll som gör att det öppnar sig ordentligt för hans medspelare vars poängproduktion kommer att öka som en direkt effekt av att Komarov är på isen för oss.

Härligt med ett så passande förvärv och stort tack till Skuggan, Engman Bulan och Stridh för Komarov.
Kommentera