Luleå HF

115800 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2376825

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ja, du hade full koll på matchen så jag kan bara instämma. Infon till mig kom endast via swehockey så jag var lost in space. Crosscheckingar tolkas tydligen väldigt olika av domarna vilket ju är lite problematisk. Kanske skulle man ha fler kameror i arenorna som kunde visa situationer mer tydligt. Kanske kan det öka kvalitetsnivå på domarnas beslut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Charliejfz: Måste däremot tillstå att ni vann rättvist. Grattis till det! Blir spännande att se hur ni går i år men övertygad att ni kommer att gå bra.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Charliejfz: Jo, klokt tänkt. Ska bli intressant att se om vi är bättre förberedda nästa gång vi möts.

En orsak till allt detta är att under åren har av någon konstig anledning crosschecking - som är ett regelbrott - accepterats i allt större utsträckning, framför allt framför eget mål och än mer i slutspel då ta mig fan allt synes OK. Personligen tycker jag att man får bufflar och stångas med kroppen men att använda klubban borde man ge fan i. Men det är tyvärr så etablerat att det får man nog tyvärr leva med.

Värst var det att se Apans Fläskberg match efter match stå framför motståndarmålet och crosschecka/slasha motståndarbackar vanligen bakifrån och om de gav igen en enda gång så lät han benen försvinna och fick med sig en utvisning. Ett j-a fusk av en j-a fuskare och en skam för den klubb med påstådd värdegrund han var kapten för år efter år. Har inte mycket gemensamt med Fiskrensets fuljoel men när han förklarade att det räckte med att få syn på Fläskberget vid uppvärmingen för att bli förbannad, håller jag med honom helt.
Kommentera