Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2378750

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Easy win :-)

stats.swehockey.se/Game/Events/631100

Nej Lara Stalder det blir ännu ett silver för dig till våren, sorry.
Man blir glad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
DansbandsWolf: Ja, en härlig match, som jag tyvärr bara kunde se tredje perioden av. Men då var Luleå rejält överlägsna DamPölsan.

Vi har ju i flera år väntat på att bli detroniserade och flera klubbar som DamPölsan, DamHV och DamPungen har satsat hårt på det men slutligen har vi till slut ändå stått där som vinnare och i våras var allt upplagt för DamPölsan men inför rekordpublik i den gävliga arenan i avgörande match kliver Luleå upp och vinner komfortabelt. Möjligen hade damHV tagit oss i slutspelet coronavåren, men det får vi aldrig veta eftersom det blev inställt. Men varje gång vi fått se allt in i kaklet har motståndarna darrat ihop när Luleå tagit sig samman.

Hur går det i år? Ja, inledningsvis övertygar vare sig DamPölsan eller DamHV, också svårt att tro på Dampungen. Ska det bli Luleå igen?

Och så hyllas Jennie Hiirikoski efter sin poäng nummer 300 i SDHL och vilken underbar och unik kvinna. Som påminner hur mycket som helst och visar samma skicklighet som Niklas Lidström. Artig och trevlig som HV:s kapten Johan Davidsson när han och HV var som bäst, en fantastisk representant för sin klubb. Och som alltid spelar ner sin egen roll och lyfter fram laget. Fast hon i massor av år utsetts till damhockeyvärldens bästa back.

Så tacksam man är för de härliga finländska spelare vi haft förmånen att ha i Luleå Hockey och när Hiirikoski så småningom lägger klubban på hyllan skulle jag helst av allt se att utanför Delfinen hade vi två riktigt fina statyer i naturlig storlek. Av Jarmo Myllys och Jennie Hiirikoski.
Kommentera