Luleå HF

115800 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2378779

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:
Kollade när sist Greg Scott fick skit för att han filmade. Mot Dif 9/1 2021. Tänkte jag skulle scrolla igenom och kolla vad moralpolisen zappa kommenterade den dagen. Jo detta:
"Sjukt viktigt för oss att Scott är tillbaka"
Jomensåatt....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Vombat: Scrolla nio månader tillbaka i tiden för att leta inlägg. Mår du ok? Scott kan väl ha varit viktig oavsett den situationen du pratar om. Minns själv ingenting av den matchen...

Hur ni än kämpar för att tvätta bort Shittimins myglarstämpel så är det en stämpel han ordnat själv och som han kommer få leva med.

Såg inte er stå och kämpa på barrikaderna åt Shittimin när han spelade i Växjö. Jag gissar att det finns ett och annat inlägg härinne från den tiden som beskriver honom så som han beskrevs inne i brynäsboken.

Jag har redan skrivit att det finns filmare i alla lag. När ett lag får en sån fördel av en tveksam situation så hettar det ju till i ett forum. Hade situationen varit den omvända så hade nog det klistrats på ett och annat epitet på den brynässpelare som filmade/förstärkte till sig ett PP där det sedermera blev ett mål i baken.

Bra och tydliga bilder på situationen, men du presenterar en tolkning, Sven. Du tolkar att kroppens lutning gör att han ända kommer falla när han satt ner högerskridskon. Men det vet vi inte. Det är inte fakta...

Hoppas på lite karma snart...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Vombat: Hehe, alla vi som älskar hockey är mer eller mindre försedda med subjektiva filter speciellt under spännande match. Men i efterhand behöver man acceptera fakta för att bli respekterad.
Kommentera