Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2379073

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Wilhelmsson: Det har faktiskt hänt i sparkboll att spelare sprungit fram till domare när de fått med sig straff/frispark och påpekat att ”jag ramlade, det är ingen straff”

Nu påstår jag inte att det är något Shinnimin borde gjort, men tänk så trevligt och befriande det hade varit.

Klart det finns lite bitterhet kvar över situationen, kanske försvinner den fortare om du inte är därinne och eldar på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Zappaholic: Ja, hade Shinnimin direkt sökt upp domarna och med kraft hävdat att han inte blev trippad och att det var en felaktig utvisning så hade de väl kunnat ändra beslutet. Sådant har hänt förr har jag för mig och låter sig alltså göras.

Vad skulle ha hänt i matchen? Skulle publiken ha applåderat Shinnimin och skulle han då ha hyllats utanför matchen av media och så?

Ja, det hade funnits en chans till det. Kanske.

Hur skulle Luleåsupportrar ha reagerat? Blandat. Men jag tror faktiskt att många skulle ha hyllat honom för dt.

Och vad hade det betytt för matchen?

Lite svårare att säga. Visst skulle Pölsan ha kunnat ha chans att behålla fokus och kämpande. Men jag tror inte de skulle ha kämpat i första hand på att stänga bakåt utan ha satsat hårt framåt på att ösa på och få in vinstmål. Känns som Pölsans självklara stil att göra så i ett sådant läge. Fortsätta det man påbörjat.

Men mycket möjligt att resultatet blivit detsamma. Att Luleå avslöjat att Pölsan fortfarande är ihålig och blir vidöppen för spelvändningar.

Men håller med. Det hade varit intressant att se effekten av om Shinnimin med kraft sökt övertala domarna att ta bort utvisningen.

Så intressant att man gladeligen i efterhand skulle ha velat att han gjort det.

Hade nog kunnat ha effekt mot den häxjakt som bedrivs mot honom.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Zappaholic: I detta fall så sa faktiskt Shinnimin att han ramlade men vad hjälper det? domaren dömer vad han tror vad som hände.

Att någon är bitter tar jag med en nypa salt, lite komiskt faktiskt med alla personliga påhopp, osäkra personer som tror det hjälper att idiotförklara andra bara för att visa att deras åsikt är "mer" rätt.
Kommentera