Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2379093

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Zappaholic: I detta fall så sa faktiskt Shinnimin att han ramlade men vad hjälper det? domaren dömer vad han tror vad som hände.

Att någon är bitter tar jag med en nypa salt, lite komiskt faktiskt med alla personliga påhopp, osäkra personer som tror det hjälper att idiotförklara andra bara för att visa att deras åsikt är "mer" rätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Wilhelmsson: Allt detta blir ju värsta för Shinnimin själv. Han har en stämpel som fuskare och går den att tvätta bort? Det tror inte jag.

Det leder naturligtvis till tre saker. Han får inte med sig utvisningar som är tydliga regelbrott. Han kommer åka på divingutvisningar. Han kommer bli utbuad överallt utom i Luleå.

Hur det påverkar honom och er som lag har jag ingen aning om. Men det kan komma situationer i avgörande lägen i avgörande matcher där domarna dömer mot Shinnimin och ni torskar som följd av det.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Wilhelmsson: Håller med du där. Att vägra lyssna på fakta även i lugnare skede efter match imponerar inte. Och när man i stället väljer att raaaasa med personliga angrepp blir det bara osmakligt.

När det gäller frågan om Shinnimin talade med domarna och när det hände vet jag inte vad som är sant. Där har jag bara Shinnimins ord på saken, även om jag skiter i domarbasen Thorsbrinks draveluttalande att "det borde han väl känt till" vilket bara är pladder.

Men hade varit kul om Shinnimin tydligt för alla direkt sökt upp domarna och synligt för alla kämpat för att utvisningen skulle ha strukits.
Kommentera