Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2379866

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Ja! Fick också medlemsutskicket nyss och det ska bli en ära att få se Elitserien SHL:s meste spelare landslagsjannes #7 komma upp under taket tillsammans med #12 Johan Strömwall, #35 Jarmo Myllys, #4 Stefan ”Skuggan” Nilsson och #28 Roger Åkerström. Tycker för övrigt att Bulans tröja saknas där uppe.

Det kommer alltså att ske 10 december innan vi möter Malmoe i Delfinen och hoppas gissningen och hyllningen då följs av en kanonmatch av laget som Läjkers efter den vackra och känslosamma hyllningen av Hallam och inte den pinsamma kollaps som ett annat lag på sedan Elitserien/SHL:s störste filmare och värste fuskare skämt ut sin klubb genom att bli tröjhissad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Hedersamt och välförtjänt att hissa er #7
Som motståndsupporter minns jag med fasa hans tysta skott från blå, som mer än sällan inte upptäcktes innan de var i maskorna

Hoppas på en fin dag för alla inblandade
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och lite i skymundan har norra damettan kommit igång. Det är den serie där Luleå och DaMooDoo deltar i med varsitt hobbylag, för att det ens ska bli en serie, eftersom våra klubbars Riktiga lag spelar i SDHL.

De enda klubbar som kunnat vinna kvalplats till SDHL har varit DamApan och DamÖlen vilket slutat med att DamApan fått kvala och skändligen misslyckats år efter - på så sätt följt traditionen för herrlaget med svenskt rekord i misslyckade kval.

Senast hade DamApan en rejäl chans att ta sig upp då de mötte landets genom tiderna mest misslyckade lag i SDHL - Göteborg, som bara tagit 3p under säsongen. I blygden ljuger man ju gärna bort förluster och i detta fall spred de "informationen" om att Göteborg fuskat och köpt in tjeckiska landslaget inför kvalspelet. Vilket var lögn förstås: Göteborg hade inte köpt in en enda spelare efter jul. DamApan dög inte helt enkelt.

DamApan bildades ju på krav av Apans sponsorer och den motvillige ApPea påstod att nu skulle de bli NORRBOTTENS (!) och Västerbottens egna lag med bara egna spelare från den utvidgade blygden.Ljug, som vanligt. Nu har de börjat köpa in spelare från Tjeckien och flera från Kanada men de är förstås chanslösa att ta SDHL.plats till våren. Den platsen kommer att gå till Fiskrenset som nu, när de till slut tar in damhockey, fixat till ett lag som kommer att gå hela vägen förstås och spelar i SDHL 2023-2024.

Men låtsasserien Norrettan har alltså dragit igång och nu har de fyra klubbarna fått sällskap av DamTimret, som likson DamApan och DamÖlen har rätt tillkvalplatsen, om de blir bäst av de tre nämnda.

Hittills har vi bara tre matcher spelade i Damettan. DamApan har slagit DaMooDoo borta medan hobbylaget från Luleå slagit både DaMooDoo och DamTimret borta. He he. Det innebär en tabell som Luleå toppar vilket får folk i blygden vid eldarna i oljefaten att må illa på kvällarna.
Kommentera