Luleå HF

115462 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2381659

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Hockeyförbundet vs. svenska spelare i KHL

Det mjäkiga svenska förbundet och dess osylige ordförande ultramjäken Anders Larsson har ju hänvisat till IIHF chefsjurist för dessa frågor.

Chefsjuristen ifråga heter Ashley Ehlert (bild 1 nedan). Juristutbildad amerikanska, fick stipendium att studera fotboll med FIFA. Erbjöds en assistentroll på IIHF och efter bara 9 månader är fick hon bli chefsjurist. Låt oss hoppas att det var hennes unika kunskaper omjuridik och ishockey som var grunden till att hon fick posten utan att den konkurrensutsattes...

IIHF hänvisar ju alla beslut till henne, men har samtidigt beslutat att hon inte får uttala sig. Alla frågor ska gå till presschefen Adam Steiss (bild 2).

Steiss ger inga svar. Svara bara med meningslöst babbel och tomma ord och den raka frågan hur fan kan FIFA fixa detta för sparkbollsspelare medan IIHF är maktlösa för hockeyspelare kommer långa tirader av uttalanden vilka har det gemensamt att de inte ger något svar på frågan som ställts. Ashley har tittat lite på ryska lagar, sägs det, ungefär. Och är det möjligt för IIHF att ändra sina regler för att hjälpa hockeyspelarna ut ur Ryssland? nja, men enligt schemat kan det ske organisatoriskt först om 11 månader...Vad är det för skit? Jag förutsätter att sparkbollsförbundet i samma fråga tog beslutet att detta är krig och Force majeure och vi tillåter sparkbollsspelarna att sätta paus för sina avtal för att inte behöva spel i ett land i krig.

Riktigt j-a uselt. Vore Rickard Fagerlund levande skulle han fixat skiten på en eftermiddag.

De flesta insattas bedömning går ut på att IIHF:s osannolika mjäkighet beror på att högste chefen Rene Fasel beslutat att så ska det vara. Denne är mest bekant genom att han är god vän med Putin och har i åratal vikit ned sig för denne (bild 3).

Ja, fy fan. Det är pinsamt hur svenskarna haft för lite stake och blivit överkörda av europeiska organisationer dominerade av korrupta typer nere på kontinenten.

Påminner om när den bäst och mest hederlige sparkbollsledaren Lennart Johansson överraskande myglades bort från chefskap på först FIFA sedan ueFA av de svinga och korrupta mutkolvarna Blattner och Platini som numera mest figurerar i domstol för egna miljonstölder från organisationerna.
Kommentera