Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2381868

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Iceman99: Läste du ens vad jag skrev? Läs något annat än Norran så ser du att klubben visst agerar. Shinnimin värvades för hans skills som målskytt. Många var oroliga för hans övriga "skills". Därav de flesta av oss härinne. Men om det är någon som vågar ställa krav på spelate så är det bulan. Och jag tror att det görs väldigt klart just nu för herr Shinnimin att skärp dig elller stick.

Gjorde skaik så med Jimmie jump? Nix. Han fick bli lagkapten som en förebild för de övriga i klubben. Och nyss hissades tröjan för hans "insatser"

En sak är jag säker på och det är att Shinnimins tröja kommer aldrig bli hissad i Delfinen så ta ditt moralsnack någon annanstans.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Vombat: Mig veterligt har Jimmy aldrig åkt dit för filmning. Dags för luleå fans att ständigt upprepa detta, ni tycks tro att det ni skriver är sant. Ren Putin propaganda.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Snart dags för Luleå - Växjö, Bulan har även insett att förstalinan inte klickar så Brännis får gå in där istället för Komarov, hoppas vi får se samma fart och frenesi som under CHL matcherna.

Känns lite mera positivt nu.
Kommentera