Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2381999

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Osj02: Håller med. Bodenbjörk var ju varit anti-Luleå i flera år men får ofta älvsbyöhlund med sig och denne tycks hålla björken på mattan.

Nu när de släpper fram gröningen tillsammans med rookie är det ingen som hindrar honom och första perioden - där han tvingade oss till box i hela åtta minuter av 20 spelade - känns ju skandalöst - med två felaktiga utvisningar. Usch!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Vi kollar nedan in den andra utvisningen på Shinnimin. Han är bakom en Länk, viftar in med klubban mot kroppen utan att störa Länken, och släpper bort klubban igen, men då sliter läjken tag i klubban och omedelbart släpper Shinnimin klubban.

Jag ser möjligen två utvisningar i situationen. En lite överdriven på slashing för Shinnimin. Visst är det fel att flasha där men det påverkar inte Läjken alls och i hockey med lite hög nivå tar man aldrig utvisning för det där.

Sedan följer en mycket mer tydlig utvisning på Läjken för holding the stick då han helt sonika snor klubban av Shinnimin.

Jävligt dåligt av björkskiten där. Han hade följande val, ordnade efter mest korrekta:
1. Ingen utvisning
2. Utvisning på Läjken.
3. Dubbelutvisning.
4. Utvisning på Shinnimin.

Och naturligtvis beslutar han sig för det minst korrekta alternativet.

Följden blir att Läjkers - i en match som dessförinnan dominerats av Luleå trots att björkgalningen givit läjkers PP-fördel två minuter - får chansen och när Luleås BP resulterar i ytterligare utvisning tar Läjkers emot och sätter 0-1.

Det här är en period som lutade mot 1-0 eller 0-0 men sedan den klåfingriga förvirrade bodenbjörken lagt sig i för att som vanligt visa att han inte dömer med Luleå har vi stället 0-1 och det är riktigt j-a uselt.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ny period, nya tag. Mer puck, bättre skridskoåkning, bättre passningsspel tja i principer allt
Kommentera