Luleå HF

115758 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2382380

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Vad kan vi skärpa till? Kanske lite mer rörelse och positionsbyten för att försöka med crosspassningar ge chans nära direktskott innan de tre vakterna hunnit stänga till?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Milt uttryckt en Bedrövlig domarinsats, det sticker vi inte under stol med.
Tobias Björk, han hoppas vi förvisas till de sälla jaktmarkerna i fortsättningen vad gäller "privilegiet" att få döma våra matcher!

Men det är Sjukligt UDDLÖST framåt. Vi är ju nästintill, "som vanligt", i TOTAL AVSAKNAD av naturigt utpräglade målskyttar!..
Jag förstod att segernatchen mot ett för dagen USELT HV i premiäromgången inte var så mycket värd.
Därför väntade jag med hyllningskören, och det visade sig föga förvånande, "tyvärr", med all rätt vara vara ett korrekt ställningstagande...

Nu har vi 6 poäng på 5 spelade matcher efter att ha besegrat 2 av seriens 3 SÄMSTA lag i HV och Brynäs, samt förlorat mot seriens i mitt tycke Allra Sämsta lag i LHC, samt nu även mot ett ändå alltiallo tämligen mediokert Växjö.

Sker det inte en Remarkabel förbättring gällande målskyttet, är det i bästa fall playin som gäller för Vårat gäng efter färdigspelad grundserie denna säsong...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Jo, visst har du rätt i en hel del där. Playin? Ja, inte uteslutet om vi inte kan komplettera med lämplig (-a) spelare, som vi längtar efter.
Kommentera