Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2383461

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Kollade in fighten nu. Det är store och tunge 21-årige pölsan Oskar Kvist som efter 8-4 ledsnat och kalabalik framför Malmoemålet väljer att attackera en malmoeit, slå och slita i visir och hjälm på denne.

Dock har han inte kollat vem han gått på. Det är like store men betydligt erfarne i fight Lauridsen som, sedan han lyckats slita sig vevar in fem tunga högerslag mot Kvist, varpå han slår av denne hjälmen och med det femte slaget knockar Kvist.

Ajaj. Påminde om när en ung men stor och tung Fiskrensetjunis fock för sig att han skulle spöa en liten Luleåspelare, utan att ha koll på att denne hette Fredrik Svensson. Fredrik lät Fiskrensaren slå några slag utan att reagera men avlossade sedan en rak höger varefter fiskrensaren snurrade runt ett varv och sedan föll han som en klubbad oxe.

Gå inte på berg, när du kan gå på småsten, brukade vi säga på Odengatan i Luleå efter att ha hanterat utbölingar från Torsgatan sådär:-)

I vilket fall. Såg också målen igen och det är sjukt hur fruktansvärt uselt Pölsans försvar agerar. Så dåligt att man inte tror att det är sant och det går inte att förstå varför det ser ut på det här sättet.

Vennervift är redan ute och förklarar att nu blir nog Manner den förste SHL-tränaren som får sparken.

Som utomstående får man dock uppfattningen att något är rejält fel i laget. Visst struntar man uppenbarligen i vad Manner givit för instruktioner, men sparkas denne har de ändå kvar problemet i laget.

Men vad kan det vara, vad är det som stör? Jag har inte sett laget tillräckligt för att kunna ana så jag får gissa. Jag gissar att det handlar om att några primadonnor inte bara olevererar utan dessutom skiter i att göra det jobb utan puck de ska hantera. Och kan de skita i vad de ska göra, sprider sig oviljan och även övriga börjar glida på hälarna och ger motståndarna fria händer.

Manner kanske blir tvungen att sätta en eller två "stjärnor" på läktaren för att markera att de som vill spela har att rätta sig efter de instruktioner de får.

Men törs han? Får han? Kan en klubb som Pölsan ta det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Likt Styrman räknade nog inte Kvist med att motståndaren skulle kasta handskarna och börja veva slag mot ansiktet. Laurtisen kan nog se fram emot en lång avstängning, det var ett rejält övervåld som var omotiverad sett till situationen. Varför Kvist fick matchstraff kan nog bara domaren svara på.
Kommentera