Luleå HF

115758 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2383470

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Likt Styrman räknade nog inte Kvist med att motståndaren skulle kasta handskarna och börja veva slag mot ansiktet. Laurtisen kan nog se fram emot en lång avstängning, det var ett rejält övervåld som var omotiverad sett till situationen. Varför Kvist fick matchstraff kan nog bara domaren svara på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Peja: Nja. Styrman var tämligen oskyldig och hade bara mjukt crosscheckat DIF-galningen Holland när han blev överfallen, misshandlad och pensionerad från vidare karriär. Kvist var betydligt mer aggressiv och retade upp Lauridsen, som i efterhand nog räds avstängning, som du säger eftersom han påstår att handsken ramlade av och han hoppas Kvist mår bra.

Klokt inlägg av dig på er sida, förresten: "...inte vinner nåt på att folk sitter och drevar mot tränarna...senaste åren har Brynäs haft fler tränare än en vanlig Leksing äger kalsonger...man har provat på alla möjliga slags tränare...spelarna måste höja sig...Brynäs har värvat många spelare högt upp i lagets interna hierarki...problem med gruppdynamiken/rollfördelningen/hierarkin."

Frågan är hur komma åt detta? Erfarna spelar som inte begriper att de agerar på ett sätt som leder till att laget inte kan samsas för laghockeyn? Låter som att de behöver bänkas och eventuellt skeppas i värsta fall. Men tillhör de en större grupp med inflytande blir det svårt. Sportsligt ansvariga som satt ihop en grupp som de borde begripit inte skulle fungera?

"fler tränare än en vanlig Leksing äger kalsonger"! Mycket vackert språk! :-)
Kommentera