Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2383747

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
eltifoso: Försökte kolla in den länk du angav men blir halvt galen då den hoppar fram och tillbaka, in- och utzoomad. Jag har i stort sett aldrig sådana problem men designen tycks inte testad mot en Magic MAC mouse som jag kör med. Förr världen brukade man lösa sådant själv men numera ids man inte; det ska bara vara plug and play.

Ser ju rätt intressant ut, om man nu kunde läsa. Tydligt är att sparkbollen har en fördel genom sina kraftiga övergångssummor, samtidigt som man undrar hur SeMers enorma sponsring av hockeyklubbarna påverkar - hade varit fint att se dessa särredovisade.

Vi vet ju alla för övrigt att Pölsans ekonomi gick åt helvitte, men genom en "oberoende" granskning av en bedömare de letat upp skrevs värdet på den gävliga arenan upp enormt och Vips! har de gått plus och har "eget kapital". Vidar har vi Apan som fått låna kortsiktigt och dyrt för att betala löner i flera år, samtidigt som de menar sig rika sedan de använt samma bedömare som Pölsan och värderat ApPeas tomma skrytrestaurang som var den lokaliserad till Styreplan. Och var hittar vi kommunens biljettköp för de tomma stolarna, sedan de släckte julgranarna för barnen i hela blygden för att pynta för stolar?

Gick ju igenom den större utvärderingen av hockeyn tidigare och tydligt var att trots att man söker definiera det ena och det andra förekommer en variation av redovisningar uppdelade på olika bolag och koncerner varför det blir lite svårt att bedöma.

Vore fint om allt var offentligt och redovisningarna 100& standardiserade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Varit risig den här och förra veckan och har inte kunnat låta bli att följa rykten om eventuella nyförvärv. Fantiserat lite med. Igår sattes som jag förstår det en av USA:s VM-spelare T.J. Tynan upp på waivers. Hyfsade 98 poäng på 62 matcher i AHL ifjol. 5 ass på sex matcher i VM. Bra siffror i flera år. Har han nåt intresse att vid 30 års ålder se sig om då ännu ett NHL-försök misslyckas, är han ju mumma för en EP-scoutare :)
Nej har inga elägg för nåt.
Från EP: "Tynan is a smart center with good offensive instincts and playmaking ability. Versatile, he can also play right wing, as well as in a penalty killing role. Smallish, which can be a problem in physical battles.
- Erik K. Piri, EP (2014)"
Delar bara med mig av sånt som hjärnan triggas igång på i rastlösheten och tristessen, efter en dryg vecka nedbäddad.
Kommentera