Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2420054

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BJ#21: Tror inte att det är ulan det hänger på att vi har spelare som inte tror på sig själva i avslutslägen. Tror att man gör det enkelt för sig om man tror att det skulle bli bättre utan Bulan. Vi har som Sven skrev till 90% samma lag som i våras spelade final. Det är denna spelartruppen som själva måste ta tag i saken och visa vad man kan.
CHL-matchen tror jag vissst har sitt värde. En tydlig uppryckning i den matchen där man spelar efter systemet och får lite enkla mål, kan mycket väl fungera stärkande inör torsdagsmatchen i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: CHL förlänger bara en pina som gör att ledningen säger titta vi vann tex för när vi går in i SHL då är vi frånåkta, för I CHL är vi fortf inte sönderlästa av lagen utanför ankdammen SHL men väl när vi får Frölunda så kommer man veta vad de ska göra för att få vinsten!

Visst 90% samma men då frågar jag mig varför lyckas inte Bulan då få i gång maskinen???

För har vi i princip samma lag då borde vi fungera eller kanske spelarna inte orkar med höra Bulan och hans eviga malande kring prestationen ska få oss till vinsten och jobbet ska fungera, Det känns lite som man vill gå en annan väg där man vill försöka vara mer kreativa än vad man eg kan som spelare och spelsystem!

Tror nog sanningen finns under snoken på oss alla men man kanske inte vågar eller vill ta in det faktum ännu var problemet ligger, Kolla bara Färjestad i fjol i slog dem med 8-0 då valde man byta tränare för att få in en helt ny röst som ställde en anna kravbild och vips gick dem hela vägen det behövs så lite så som en ny tränare för att få igång något med ny röst ny insikt nya spelidéer....
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Precis! Kan vi slå Jukurit på tisdag kan det ge oss den energi och den tro vi behöver när Trottoaren kommer till oss på torsdag.
Kommentera