Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2420042

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Problemet med Luleå är en combo av allt och allting tyvärr just nu sedan att jag tror Bulan är nog inte den som kommer vända denna jäkla trend må vara en annan femma, Det är som spelarna har tappat tron på vad man ska göra där ute man ser det stundom då man ska få ett läge passar man en extra gång ingen vill ha puck eller ingen vågar ta avsluten utan det är ett jäkla kladd med pucken...

Sedan visst vissa domare har problem där ute Claesson är en av dem som följt Kyparens spår genom att sålla saker och sedan vill han synas, Det är mångt och mycket laget själva som sätter sig i skiten genom ta icke igenomtänkta beslut men det är en effekt av situationen vi sitter i då blir det sådana beslut!

Återstår att se NÄR kommer man våga ta de obekväma besluten för det kommer inte hålla mycket till CHL matcherna räknar jag inte ens dit utan vete sjutton om man inte ska vila spelare i läget vi är nu, CHL känns inte som det viktigaste utan man måste ta fokus på SHL och vad som krävs att göra för Uffe Engman surrade om LA Kings och att det kommer inte någon ny spets till laget då HockeyNews pratade med han!

//Busen i nya kläder
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BJ#21: Välkommen, Buse, med vackert namn och avatar. Hade personligen gärna sett att man bänkat #21 i varje svenskt hockeylag - men innan Börje dog, för att ge honom den hyllningen. Nu, när han lagt rören på hyllan, kan jag t.o.m tänka som Vennerkotte att det kan vara.

Ja, match mot Jukurit om två dagar. Känns just nu som att nu tappar vi väl den också. Kommer i ett läge där vi av olika skäl kommer att ha fastnat i en formgrop när pucken släpps.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BJ#21: Tror inte att det är ulan det hänger på att vi har spelare som inte tror på sig själva i avslutslägen. Tror att man gör det enkelt för sig om man tror att det skulle bli bättre utan Bulan. Vi har som Sven skrev till 90% samma lag som i våras spelade final. Det är denna spelartruppen som själva måste ta tag i saken och visa vad man kan.
CHL-matchen tror jag vissst har sitt värde. En tydlig uppryckning i den matchen där man spelar efter systemet och får lite enkla mål, kan mycket väl fungera stärkande inör torsdagsmatchen i SHL.
Kommentera