Luleå HF

115459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2420236

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Ja, verkligen. Tidigare var han ju en publikens älskling när han visade lejonhjärtat och dammade på med tacklingar mot sarg vilket stökade till det för motståndarna. Men efter den skadade axeln under finalen i våras har han tagit det mycket lugnare och man har ju varit orolig för att det är axeln som inte håller. Möjligen har han börjat visa lejonklon igen på senare tid och han har ju nyligen förklarat att han är helt OK i axeln (å andra sidan skulle han väl knappast vara offentlig med att axeln är inte OK om den inte varit det, så man vet inte). Har tänkt att kanske han kör lite lugnare för att få bort stämpeln, där det klippt i visselpipläpparzebror så snart minsta tveksamhet uppstått kring en tyrretackling, för att kunna plocka fram dessa till slutspelet. Vem vet?

Men som Tyrre varit under hösten hade man inte väntat att han skulle tas ut att spela för de blåvita så hoppas som du att det ger honom en kick. Och att han inte skadas.

Såväl Tyrre som Komarov är ju spelare som kan påverka motståndarna genom att spela fysiskt och man är lite förvånad att de tagit det så lugnt men kanske det är en medveten strategi av någon anledning. Fast satsestetiskt har jag kanske fel i min uppfattning, bara jag som missat kanske.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Tror att det ser annorlunda ut när tempen höjs i slutspel och vartefter säsongen går. Du såg ju den lätta knuffen som Tyrre fick en tvåa för ddirekt i inledningen som du skrev om. Minns inte om det var sista eller näst sista matchen. Tror att vi ser en annan Tyrre och en annan Leo framåt våren.
Funderat vidare ang diverse kommentarer som några få strör om att kicka Bulan. Bulan är en krigare och kommer inte att ge sig förrän laget kör 1100% efter plan och vänder skutan. Man har hört förvirrade hojta förr, men om Luleå aldrig sparkar tränare, så inte fan kommer de att röra Bulan för en liten dipp i november. Det ska mycket till innan det är en fråga ens på GM:arnas bord. Dessutom har just Bulan både som spelande härförare/pådrivare och coach visat förr att han är mannen att lita på.
Två frågor i en kommentar, men läst så mycket jidder på olika ställen så jag kände för att ta upp det. Att Bulan är rätt man på rätt plats torde stå klart för dom som kan sporten och klubben. Den dan han slutar är det på egen begäran. efter att ha tömt sig i xx antal år.
Kommentera