Luleå HF

115756 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2420241

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Tror att det ser annorlunda ut när tempen höjs i slutspel och vartefter säsongen går. Du såg ju den lätta knuffen som Tyrre fick en tvåa för ddirekt i inledningen som du skrev om. Minns inte om det var sista eller näst sista matchen. Tror att vi ser en annan Tyrre och en annan Leo framåt våren.
Funderat vidare ang diverse kommentarer som några få strör om att kicka Bulan. Bulan är en krigare och kommer inte att ge sig förrän laget kör 1100% efter plan och vänder skutan. Man har hört förvirrade hojta förr, men om Luleå aldrig sparkar tränare, så inte fan kommer de att röra Bulan för en liten dipp i november. Det ska mycket till innan det är en fråga ens på GM:arnas bord. Dessutom har just Bulan både som spelande härförare/pådrivare och coach visat förr att han är mannen att lita på.
Två frågor i en kommentar, men läst så mycket jidder på olika ställen så jag kände för att ta upp det. Att Bulan är rätt man på rätt plats torde stå klart för dom som kan sporten och klubben. Den dan han slutar är det på egen begäran. efter att ha tömt sig i xx antal år.
Kommentera