Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2450447

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Ja, eftersom imperfekt numera ersatts av preteritum kan det ju vara lämpligt att sno ordet som synonym till obra.

Nedan en tabell för att illustrera det du tog upp. Hur det ser ut med matcherna framöver innan säsongen går in i den avslutande fasen med 11 omgångar som spelas på 24 dagar, d.v.s. i stort sett att drygt 20% av serien genomförs med match varannan dag.

Men först kör vi detta första ryck, med 8 matcher för Hovet, 7 matcher för Luleå, 6 matcher för Malmet och bara 5 matcher för Pölsan. Å andra sidan spelar Pölset inga sexpoängsmatcher medan övriga tre lag har 2-3 stycken sådana (TILLÄGG: Jodå, Pölsan och Malmet möts ju, vilket jag missade).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Dagens SHL-matcher, då bara Pölsan och Fiskrenset vilar:

15:15
• Timrå IK - IK Oskarshamn
• Färjestad BK - Skellefteå AIK
• Linköping HC - Luleå HF

18:00
• Örebro HK - HV 71
• Växjö Lakers HC - Leksands IF
• Rögle BK - IF Malmö Redhawks

Under några års tid har vi ju haft detta ganska lätt för Pungen och tagit de flesta pinnarna av pungarne.

Idag känns det inte så. Pungarnes vakt Höberg stjäl match efter match för dem och de har giftiga spetsforwards att panga in det som behövs framåt. Medan Luleå kan spela imponerande delar av matcher mot vilka motståndare som helst, men kombinerar det med en allt mer frekvent förmåga att plötsligt tappa allting och då sila in ett gäng baljor på kort tid.
Kommentera