Luleå HF

115653 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2451268

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Tycker den högra känns mer som raka fakta, varje ny match baseras ju inte på den föregående och det blir alltid nya förutsättningar inför varje drabbning.

Kanske en extra "form" kolumn? ... ja inte för jag vet hur den egentligen skulle se ut eller baseras på men det tål att tänkas på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Wilhelmsson: Ja, du kan ha rätt i det. Den vänstra är i och för sig identisk med den högra förutom det att man multiplicerat PPM-resultaten med x36. Och därmed signalerar den lite bättre hur många poäng ett lag ligger bakom/framför närmaste lag.

Men det känns bra när man kolla officiella tabellen idag att konstatera att vi ligger 8 poäng före Hovet, om än med en extra match spelad. Tänk om vi tappat matchen mot Pungen igår - som vi tappat så många matcher, samtidigt som att Hovet lyckats följa upp krossen av Fiskrenset med att spöa även Öret! I så fall hade vi bara varit ynka 2 pinnar före Öret, d.v.s. när de spelat och om de vunnit den hängmatch de hade till godo mot Oskars om två dagar skulle Luleå ha ramlat ned på kvalplats #13. Det hade varit mentalt tungt....
Kommentera