Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2454603

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Vilka drömresultat för våran del ikväll, åtminstone i de matcher som verkligen betydde nåt. Sen att både Linköping och Oskarshamn vann, var väl inga höjdare precis.
Men det faktum att vi tog 3p ,samtidigt som både HV och Brynäs kammade noll, var ju i det närmaste osannolkt bra.
De två matcherna mot HV som väntar, kommer ju mest troligt att avgöra om vi på allvar riskerar att dras in i kampen om de två kvalplatserna.

Får vi med oss minst 2 av 6 poäng i de två mötena mot HV, är jag tämligen säker på att vi klarar att hålla HV bakom oss under de resterande matcherna.
Då tar de 'bara' in 2 av de 9 p (ev 10 med målskillnaden?...) som de just nu ligger efter. Tar de däremot 5 av 6, då tar de in 4.
Då blir det lite nervigt, särskilt om Brynäs samtidigt går bra.

Kammar vi däremot noll blir det jävligt nervigt, det får bara inte ske.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Jo två viktiga matcher. Om vi kör över dom är dom väl rätt avhängda. Tror att dom borde vara skörare än oss i nerverna efter att ha harvat där nere så länge. Vi har nu två raka trepoängare och vist fanns det grejer som kunde förbättras idag (såg inte allt) men det såg rätt tryggt och aggressivt ut i jämförelse med alla matcher dom sumpat på div. enkla misstag-
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Ja. Läget nere i strecken förbättrades, tack för det. Eftersom 5 av 6 lag omedelbart framför oss (förutom Röglet) vann idag blev läget för att nå socialt kvalspel inte bättre. Men det är en annan sak.

I Huvvaligan gick det jävligt bra för Luleå!

Nu laddar vi för HoVet - Luleå på lördag. Tänk om vi kunde vinna då - i så fall skulle vi ligga hela 12 poäng före Hovet när 14 matcher återstår att spela.
Kommentera