Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2457605

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och nu blir det seriefinal i SDHL. DamPölsan som intar en klar andraplats möter Luleå Hockey som ligger ännu tydligare etta i serien.

Matchen spelas i den gävliga URK-arenan och skulle DamPölsan vinna ligger de därefter med tio omgångar kvar av serien "bara" 5 poäng bakom Luleå; torskar DamPölsan ligger de 11 poäng bakom Luleå.

Lagen har mötts tre gånger i år. Luleå vann första med 3-1; DamPölsan vann andra med 3-2 och Luleå vann tredje med 6-2. De tre poäng som Luleå förlorade i andra matchen är de enda Luleå tappat på hela serien, förutom att DamStyvbenet stal en pinne av Lule innan de torskade i förlängning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nu påstår Aftontrasan att HoVet genom Nubben sparkar huvudtränare Timmy Samuelsson och asstränare Fredrik Stillman. Asstränare Johan Åkerman sparkades ju för någon vecka sedan.

När Nubben sparkade Åkerman plockade han ju in in gamle kompis Challe Berglund, som ass, trots att denne inte tränat hockey på bortåt tio år. Ska han nu ta över? Tveksamt, men vem kommer de att plocka in då? Vore ju knepigt att sparka tränarna utan att ha ersättarna klara. Men vi får väl reda på det under dagen.

TILLÄGG: Mycket riktigt. Nu kommer HoVet ut ur sparkgarderoben och meddelar "I stället kommer laget ledas av klubbdirektör Johan Lindbom och assisterande tränarna Charles Berglund, Per Gustafsson och William Rahm."

Jag tycker att det låter som en halvmesyr och föreslår att de kör en helmesyr. HoVet har ju en tradition av att ha en gubbhylla precis bakom bortalagets bås och dessa gubbar ägnar matchen åt att spotta, kasta snus och ösa förolämpningar över bortalaget. En viktig grupp med stort inflytande för HoVets vanligen fina hemmastats. nu är det dags att de organiserar om så att de kan få nytta av gubbarna även på bortamatcherna. Javisst - sätt in gubbhyllan som tränare vetja! Så kan Vennerlöv förklara att Nu Kommer Gubb-Effekten!
Kommentera