Luleå HF

115849 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2457954

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Ja, Malmet har en knepig säsong.

Kändes lite redan i höstas när Alsenfeldt huxflux blev sparkad med ett år kvar på kontraktet utan tydlig förklaring: kan en sådan sak ske i Malmet tyder det på att det är något som är riktigt fel i ledningen och då kan nog vad som helst ske med laget under säsongen.

Malmet i år tycks om man ska se det som sämst vara ett lag som skiter i uppdraget. Där spelare av någon anledning inte tids göra sitt bästa och där en sammansatt laghockey är mer undantag än regel. Luleå har i år haft lätt för Malmet. Bara stänga ned dem och efter ett tag tröttnar de och låter oss peta in baljor.

Samtidigt vet man att NÄR Malmet ger sig fan på att ge det de kan är det möjligt för dem att flytta berg. Nyss flyttade de Warulfven och i många matcher har de hållit uppe spelet riktigt bra mot topplagen i serien men som regel slarvat bort det hela när inte alla haft lust göra det de ska under tre perioder.

Visst. Det blir säkert kval för malmen och hur går det då? Ja, efter att länge varit mentalt förberedda och om de lyckas få laget att skärpa sig och vinna fyra matcher i kvalet kan de greja nytt kontrakt. Snarast så att om de vill, så grejar de det och vinner troligen kvalet mot (troligen) HoVet. Men ids de inte ens då utan fortsätter slöhockeyn. Ja, då åker de.
Kommentera