Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2463448

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Två förluster och man sneglar återigen lite nedåt. Kändes ju nyss som att man kunde släppa vårt deltagande i Huvaligan, men torskar vi i morgon mot HuVa är de bara sju poäng bakom oss. Ett avstånd som kan ätas upp på tre omgångar om matcherna slutar som de inte ska. Och efter i morgon är det ändå hela tio matcher kvar att spela.

Känslan just nu är förstås att efter några vinster då puckarna suttit är vi åter tillbaka till att inget går in och då spelar det ingen roll att vi äger mycket puck och spel och tillbringar mest tid i HuVas zon - om de ser till att sätta de chanser de får.

Luleå - HuVa i Delfinen i morgon och sedan nästan en veckas vila innan den intensiva avslutningen drar igång och idag bara trettio dagar till dess att denna knepiga SHL-säsong är över. Hoppas innerligt att vi kan lägga kvalrisk och Huvaligan bakom oss så snart som möjligt och t.o.m. en placering som lag 11-12 kommer att tas emot tacksamt som det känns nu.

Fler nedräkningar pågår.

11 timmar och nio dagar since you took....jag menar innan deadline för förstärkning av SHL-lagen infaller. Grundtipset att vi inte får någon förstärkning, att den poängproducerande spetsspelaren vi försökt övertala till Luleå sedan maj 2022 inte kommer...

Och 12 dagar innan vi ska spela CHL-final om Europamästerskapet mot Tappara i Delfinen. Hur ska det gå?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Imorrn är det tre pinnar som gäller!
Gissar på Warden i kassen, en nolla och att Shinnimin, Einar och Brännis pytsar varsin.
Det räcker.
Kommentera