Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2463645

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Jo. De här låtsasturneringarna kunde bäst läggas ned. Nu har vi ju en organisation för Tre Kronor som kunde vara OK för 30-40 år sedan men att Sam ska hålla på att testa spelare i tjolahoppturneringar för att sedan ha plan för VM, OS och World Cup där de "testade" spelarna ersätts så långt som möjligt av framför allt NHL-spelare om/när de är tillgängliga inser alla är helt meningslöst.

Det handlar framför allt om att förbundet ska försöka dra in lite stålar för att finansiera sina egna gratismåltider och löner. En sådan som finansierades av denna låtsasverksamhet var ju "Putte" som vid en sådan turnering då i Fjollbollen passade på att halvt våldta en ung kanslianställd på förbundet i en korridor där spelartrupperna gick förbi och fick titta på.

Den här gången skulle Brännis och André kunnat delta, men när Luleå gick till CHL-final innebar det att matchen Luleå-HuVa måste flyttas fram under den period då Vodkaturneringen genomfördes.

Lite oflyt där alltså, men värre är vanligen att klubbarna riskerar att få sina spelare som deltar skadade. Ur den synvinkeln är vi ju bra odrabbade att bara ha Brännis borta. Många andra SHL-klubbar har många fler med som riskerar skada.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: värre är vanligen att klubbarna riskerar att få sina spelare som deltar skadade. Ur den synvinkeln är vi ju bra odrabbade att bara ha Brännis borta. Många andra SHL-klubbar har många fler med som riskerar skada.
----------------------------------------------------------------------
Ganska symptomatiskt, och ganska talande är det ändå, att Brännis är DEN ENDA utav våra spelare som tas ut till Tre Kronor. Det säger en hel del om vilken "grå massa" som vårat lag består utav, denna säsong. Helt uppenbart var ju nu f.ö också, att Lassi INTE var aktuell för landslagsspel den här gången...
Kommentera