Luleå HF

115743 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2463688

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Jag tycker att vi tar tre pinnar av HuVa imorgon, så borde vi inte behöva räkna på risker längre just.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tlitar vi ur och bara tar säg 6 p ytterligare på de 11 matcherna som återstår, och stannar på 62 p, då blir det nog en riktig rackarrysare. 64 eller mer tot. tror jag räcker till över 90%. 63 tror jag räcker till 75%. 62 däremot, då är det typ 50-55% att vi klarar oss?... Mindre än minimum 7p till är '"inte'" att rekommendera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Visst är kvällens match av mycket stor betydelse för slutförandet av SHL och hoppas verkligen att vi tar så många poäng som möjligt. Men tror att det som spelar större roll är hur Luleå kan agera de avslutande tio matcherna. Jobbar spelarna på som de gjort på senare tid är jag övertygad om att vi tar de poäng vi behöver. Det man är rädd för är förstås att laget hamnar i ångestkramp och det knyter sig och vi fastnar i ond cirkel. Ur den synvinkeln kan förstås den här matchen och resultatet av den stimulera oss till trygghet och jobba på alternativt osäkerhet och risk för att det kan börja gå sönder.

Dock kan den kanske tänkas betyda mer för HuVa som om de vinner ännu mer utmanar Pölsan. Och i Pölsan finns nog högre risk för att de ballar ur och ångestknyter sig. Det har de "lyckats" med tidigare, även om de alltid till slut skärpt sig när det blivit kval och då har de fixat det så enkelt som helst.
Kommentera