Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2482917

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Wilhelmsson: Men skönt att ha honom med nu. Olle utvecklades ju till en riktigt Luleåspelare nästan a la landslagsjanne och de andra med bortåt tusen matcher. Kom hit med Arla och de slog igenom i Elitserien med dunder och brak. När sedan Arla lurades ned till Pungen då Helber bjöd löneförhöjning x4-5, betalda av en alkoholiserad stenbeck, stannade Olle, fick Luleåfru och barn och har bott i Luleå även senaste åren då han spelade i aplliga. Gillar skarpt sådana som Elle, bottarna, Klasen, Myllys med flera som är så mycket icke äcklet simonhjalmarsson som de kan bli.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
När jag vaknade i morse av småfåglars vackra sång såg jag ut och fann blå himmel och strålande sol och hela livet leker.

Då insåg jag att vårt kära Luleå vann mot Pölsan igår och alla spelare var på topp. Stoppade pölsorne över hela isen till vi tråkat ihjäl dem och de orkade inte längre. Som att se målarfärg torka, enligt självutnämnd lokalexpertis i Fjollträsk - suverän hockey för oss:-)

Underbart.

På damsidan börjar nu slutspelet om SM med topplaget Luleå -som vanligt - medan Apan kör kval och misslyckas - också som vanligt. Fattas bara att vi ordnar detsamma på herrsidan så är allt perfekt.

Tycker att vi bygger på detta genom att spöa aporne i morgon!
Kommentera