Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2587715

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Från Norr Media AB:
Skellefteå AIK stängde under måndagseftermiddagen biljettförsäljningen till mellandagsmötet mot Luleå.
Skellefteå AIK:s biljettansvarige, Håkan Billing, förklarar varför:
– Det är för att vi har ställt frågan om byte av matchstart till 15.15, och då valde vi att stänga försäljningen tills vi har fått ett svar och det blir rätt.

Matchen ska enligt spelschemat spelas 18.00 den 30 december.

Det blev stökigt på läktaren under lördagens möte, handlar det om det?
– Det är ganska vanligt med tidig matchstart för sådana här typer av högriskmatcher, och vi tror att det kan bli en bättre upplevelse för alla. Som Janne (Holmström) sa i tidningen, vår arena är svår att avgränsa. På de större arenorna kan man sektionera på ett annat sätt, men hos oss kan inte sittplats avgränsa med egna entréer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
björn power: Ja, jag läste det där med apornes snack. Det handlar alltså om bengalgate, där allt nu blåses upp som HÖGRISK.

När det egentligen handlar om att Apvakten misslyckats genomföra visitation av supportrar innan insläpp, följt av en formidabel överreaktion på lite grön rök. (vilket jämförelsevis hanteras snabbt och enkelt och blev en bagatell i Delfinen strax innan, då MooDoosupportrar var på besök).

Det de lyfter nu är alltså vara att om vi har nedsläpp tre timmar tidigare hinner huliganerna inte supa loss på stan.

Jag tror att det Apan mest önskar är att inte duktiga Luleåklackar kommer och äger Aparenan där deras "klack" väsentligen bestående av oerfarna grundskolebarn blir chanslösa.

Men allt är en följd av att Apan i egen stad inte kan mobilisera någon publik och att med alla tomma platser är det fritt fram för motståndarsupportrar att köpa platsbiljetter.

Det löser man inte genom att tidigarelägga starten.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Kommentera