Luleå HF

115797 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2621763

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Och i förrgår mötte vi serieledarna Warulfven och vann tre poäng. Det ska sägas att vi vann bara med 2-1 och Warulfven hade många bra chanser och kunde mycket väl ha vunnit den matchen; dessutom saknade Ulfven många spelare.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vi besegrade förvisso Färjestad senast. Men det var ett synbart decimerat FBK vi mötte, som av flera frånvarande flera spelare bl.a saknade Liam Öhgren, som en av deras mest tongivande spelare (spelar JVM). DESSUTOM! tappade FBK supermålisen Karl Lindbom tidigt i första, annars vete fan om vi hade vunnit den matchen.

Nu ligger vi under med "BARA" 3-1 efter två perioder mot SkAIK. Och det är tveklöst i underkant sett rent spelmässigt. Så här långt ser vi ju spelmässigt sett, i stora stycken ut som statister mot ett så här långt stekhett Skellefteå. Det måste ändå om än motvilligt, konstateras.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Fullständigt jävla osannolikt. 5 sekunder efter att jag la in förra inlägget gör Luleå det 2-3. Nu kanske det blir dramatiskt till slutet trots Skellefteås spelövertag.
Kommentera