Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2626091

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Ingen tycks ha upptäckt, åtminstone inte kommenterat den tidigare presenterade tabellen för hur SHL kommer att sluta, om lagen fortsättningsvis behåller den form man visat upp under senaste tio matcherna (som bl a visat att Luleå går sämst i serien just nu...).

Obehaglig prognostabell, för att uttrycka det försiktigt.

Känns som att tabellen nu uppdelas på en övre och en undre halva, där prognosen är att de understa åtta lagen syns inom bara tio poäng. Ser alltså riktigt otrevligt ut för oss....

Ikväll spelas bara en match i SHL när Timret tar emot Röglet, som gått skitdåligt senaste tio matcherna, men en varning för att de i förrgår lyckades slå MooDoo borta med 1-5. Skulle reglarna lyckas besegra även Timret klättrar de i den officiella tabellen ända upp till plats 9, strax bakom Luleå, men torskar de kan de nästa omgång riskera falla till kvalplats. Nu är det trångt bland saligheten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Nu är det tre dagar kvar till den tredje 'ödes'matchen i den sex matcher långa rad av på papperet s.k 'enklare' motstånd, innan betydligt tuffare matcher stundar.

Jag säger bara som så, om INTE Luleå genomgått en metamorfos under de 4 spellediga dagarna som varit innan matchen nu på torsdag , och kommer ut som ett helt pånyttfött lag, utan att spelet återigen ser ut bara i närheten av så Bedrövligt som i synnerhet mot Timrå senast, är jag tämligen säker på att vi t.o.m missar playinspel vad det lider.
Det smärtar mig att säga att det isåfall lutar åt en andra i raden av FÖRLUPNA SHL-säsonger.

Nu är det upp till Laget att visa HELT ANDRA TAKTER än som varit fallet, i synnerhet de senaste matcherna men på det stora hela ända sedan förlusten mot £eksand den 26 oktober.
Får vi INTE se det NU!, med början mot Oskarshamn, vill jag påstå att ALLT talar för att säsongen istället tar en helt annan vändning. Med en ångestfylld väntan i hopp om att denna säsong INTE utvecklas till att bli liknande den för snart 16 år sedan, då Linköping till slut räddade oss undan spel i kvalserien genom att besegra Mora i sudden i sista omgången våren 2008.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: ah det hade jag missat, gillar dina prognostabeller. Även om jag tycker form kanske ska räknas på ngt kortare antal matcher för att vara färsk, kanske 5-6 stycken. Särskilt som nu med uppehåll mellan matcher också
Kommentera