Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2636469

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Du verkar fortfarande OERHÖRT engagerad i hur det går för JUDAS Kempe. Ingen annan än du tycks intressera sig för det... Tröttnar du aldrig???
Vill du påminna oss om Dåren hela jävla tiden?!?

Vi vet sedan länge att han inte var nåt annat än ett penningutsugande stolpskott.
Synd bara att inte Luleås ledning FATTADE det för över ett år sedan!.. Varningsljusen blinkade illrött. Det var rent ut sagt Bedrövligt att de inte kunde förutse vad som sannolikt kunde vara i görningen INNAN de rekryterade honom?... Man behövde inte Einsteins intelligens för att ana vad som 'sannolikt' iallafall, kunde vara i vardande...

Visst, det var jävligt surt att Berglund blev skadad i stridens hetta, även om det inte såg överdrivet allvarligt ut när man ser repriserna.

Men oavsett vilket, snälla du, bespara oss ytterligare inlägg om JUDAS Kempe.
Ingen bryr sig längre om vad som händer med honom, förutom DU!, vilket du med all önskvärd tydlighet förmedlat, i mitt tycke, redan nu ALLDELES för många ggr...

No offense, med all respekt, engagera oss INTE NÅT MER, med ytterligare inlägg som involverar Ärkesvinet! Kempe. I at least! don't give a shit no more.
Och jag betvivlar starkt att nån annan gör det heller. Men du engagerar dig fortfarande helt uppenbart nåt ENORMT i honom! Förklara för mig VARFÖR???.....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Noterar att du har ett brinnande intresse för Kempegate och gång på gång återkommer i sådana frågor och ber om svar. Men du får respektera att inte alla har vare sig tid och resurser eller intresse för att serva dig med information. Så du får bita ihop och tya dig eller så får du söka information själv. Det klarar du nog om du anstränger dig. Lycka till!

Tips: i morgon fredag 19.45 spelar Ljugano mot Ambri-Piotta och lördag 19.45 möter de Lausanne. Då kan du följa upp Judas resultat. Hittills har han, på fem matcher, 0 mål, 0 assist, 0 poäng och -3 i plusminus.

Men nu lossnar det säkert och eftersom han har efter de två matcherna har spelat nästan hälften av succé-ligasäsongen i Lugano där han trivs.

Innan han skriver på för Djurgårn för att spela i allsvenskan säsongen 2024-2025. Han "är ju djurgårdare" påstod han för afontrase-ros, så då kommer han säkert att trivas ännu mer.
Kommentera