Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2655787

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Du hittar vinkeln att Apan förlorat finaler och Luleå också.

Under namnet "Realisten" är du nu avstängd på snackets sidor för MooDoo, Timret och Trottoarkanten. Och det verkar som att du snart är så också på BurkÖlens sida.

Här på Luleås sida har du emellanåt lyft positiva sidor och förhoppningar för Luleå. Men inte alltid.

Du tror inte att det kunde vara en god idé att agera mer positivt? Berömma spelare, berömma laginsatser, berömma övrigt med klubben och dess supportrar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Du hittar vinkeln att Apan förlorat finaler och Luleå också.

Här på Luleås sida har du emellanåt lyft positiva sidor och förhoppningar för Luleå. Men inte alltid.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag står för mitt nick Realisten. Och finns det positiva saker att tillföra till diskussioner och det är läge att göra det, då gör jag det. Annars skriver jag vad jag anser vara relevant att förmedla, med de diverse olika situationer som uppkommer.
Sen får läsarna 'suga' till sig det eller inte..., vare sig de finner det roande eller ej.

Och när nu Skellefteå förlorade sin femte raka final, visserligen var det bara Robert Olssons andra raka, men dock för ty, då kunde jag inte annat än som du påstår, dra den direkta kopplingen mellan Skellefteås och Luleås förlorade finaler sedan drygt ett decennium tillbaka i tiden.
Sedan 2011 och framåt är det totalt 10 finalförluster för Skellefteå och Luleå sammantaget, 7 för Skellefteå och 3 för Luleå. Sedan 2015 är det sju RAKA finalförluster, 5 för SkAIK och 2 för Luleå. Nu vann vi förvisso mirakulöst CHL-finalen mot Frölunda under just 2015.
Vår enda merit värd att nämna under de senaste 28 åren...

Jag tycker dock OM INTE ANNAT, att det det jag skrivit är en rejäl Ögonöppnare värd att nämna, ÄVEN om det innebär att de nämnda lagens supportrar inte finner det ett dugg "roande" att ta del av.... Men det anser jag faktiskt inte att jag är skyldig att ta hänsyn till, för att få tydliggöra att det faktiskt ligger till på det viset...

Jag tycker att man har rätt till 'viss' Yttrandefrihet, Åtminstone så länge som man håller sig till sanningen, och det tycker jag faktiskt att jag ALLTID!! gör.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Aftontrasan påstår att Luleå håller på att rekrytera Anton Levtchi från Tappar inför nästa säsong.

Vänstervinge, 28 år, 93 kg och 185 cm. Testade en säsong NHL vilket nästan bara blev AHL. Annars har det bara varit Tappara för honom och denna säsong på 48 matcher har han levererat 17 mål, 37 assist och 54 poäng.

Låter kanon! Bra Skuggan.

Med tanke på att vi nu har en handfull duktiga junisar som beräknas ta plats i A-laget närmaste året-åren är det viktigt hur man rekryterar spelare för att bygga laget i övrigt. Och då känns det inte nödvändigt med breddning av utfyllnadsspelare utan snarare tunga och starka spelare som kan bli spetsar. Funderade häromdagen på det och tänkte att vi måste söka upp finländska spelare som är snäppet under NHL och Schweiz nu. Forwards som kan skjuta mål och dessutom några backar som kan vara tuffa och starka defensivt men också med bra skott som träffar målet i anfall och PP.

Fortsätt att leta upp lämpliga finnar nu, Skuggan! Det har varit Luleås specialitet och lycka under massor av år och se bara hur dominerande våra damer blivit genom att ta in härliga finskor!

Om det stämmer att Luleå rekryterar Levtchi är det bra. Riktigt bra!
Kommentera