Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2656255

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Du hittar vinkeln att Apan förlorat finaler och Luleå också.

Här på Luleås sida har du emellanåt lyft positiva sidor och förhoppningar för Luleå. Men inte alltid.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag står för mitt nick Realisten. Och finns det positiva saker att tillföra till diskussioner och det är läge att göra det, då gör jag det. Annars skriver jag vad jag anser vara relevant att förmedla, med de diverse olika situationer som uppkommer.
Sen får läsarna 'suga' till sig det eller inte..., vare sig de finner det roande eller ej.

Och när nu Skellefteå förlorade sin femte raka final, visserligen var det bara Robert Olssons andra raka, men dock för ty, då kunde jag inte annat än som du påstår, dra den direkta kopplingen mellan Skellefteås och Luleås förlorade finaler sedan drygt ett decennium tillbaka i tiden.
Sedan 2011 och framåt är det totalt 10 finalförluster för Skellefteå och Luleå sammantaget, 7 för Skellefteå och 3 för Luleå. Sedan 2015 är det sju RAKA finalförluster, 5 för SkAIK och 2 för Luleå. Nu vann vi förvisso mirakulöst CHL-finalen mot Frölunda under just 2015.
Vår enda merit värd att nämna under de senaste 28 åren...

Jag tycker dock OM INTE ANNAT, att det det jag skrivit är en rejäl Ögonöppnare värd att nämna, ÄVEN om det innebär att de nämnda lagens supportrar inte finner det ett dugg "roande" att ta del av.... Men det anser jag faktiskt inte att jag är skyldig att ta hänsyn till, för att få tydliggöra att det faktiskt ligger till på det viset...

Jag tycker att man har rätt till 'viss' Yttrandefrihet, Åtminstone så länge som man håller sig till sanningen, och det tycker jag faktiskt att jag ALLTID!! gör.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Jo, att presentera fakta uppskattas.

Men tror du det kan finnas en risk för att du prioriterar neggande fakta i stället för froozande och att det inte uppfattas som en objektiv framställning utan snarare en ambition att få folk att må dåligt?
Kommentera